Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Separo Nyowo
Download mp3 Terbaru Separo Nyowo
Separo Nyowo Nella Kharisma Separo Nyowo Musik Mp3
0:00
/
0:00

Separo Nyowo

- Nella Kharisma

Lirik lagu Separo Nyowo terbaru

Separo Nyowo
Nella Kharisma
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Lihat Lebih

Download Video Lagu Separo Nyowo Mp4 Terbaru Gratis

Download Lagu Terbaru Separo Nyowo gratis di - DownloadMp3LaguTerbaru.Info
Mendengarkan musik MP3 Separo Nyowo gratis dengan kecepatan tinggi - Lagu Terbaru 2018 - di DownloadMp3LaguTerbaru.Info, Download gratis musik Separo Nyowo terbaik Download lagu gratis Mp3 Separo Nyowo tercepat - Mp3 - Download musik Separo Nyowo kualitas tinggi, bebas pemutar musik online di DownloadMp3LaguTerbaru.Info