Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Njaluk Tombo
Download Njaluk Tombo mp3 baru
Njaluk Tombo Didi Kempot Download lagu terbaru Njaluk Tombo mp3 Free
0:00
/
0:00

Njaluk Tombo

- Didi Kempot

Lirik lagu Njaluk Tombo terbaru

Sri, aku loro
Aku rene, aku arep njaluk tombo
Sri, aku loro
Loro kangen, arep mbok tambani opo

Pengen merem ora biso merem
Jroning ati rasane mung kangen, kowe

Naliko aku biyen karo kowe
Rasane aduh senenge
Naliko biyen turu karo kowe
Anget, ra ono adheme

reff :
Sri, aku kapok
Wis ra wani ngapusi karo sliramu
Sri.i.i.i.i., aku wedi
Ngapuranen salahku iki

Pengen merem ora biso merem
Jroning ati rasane mung kangen, kowe
Naliko aku biyen karo kowe
Rasane aduh senenge

Naliko aku biyen karo kowe
Rasane aduh senenge
Naliko biyen turu karo kowe
Anget, ra ono adheme

Anget, ra ono adheme
Anget, ra ono adheme
Anget, ra ono adheme
Anget, ra ono adheme


Lihat Lebih

Download Video Lagu Njaluk Tombo Mp4 Terbaru Gratis

Download musik Njaluk Tombo baru, Download Lagu Mp3 Gratis. Njaluk Tombo Mendengarkan musik online tercepat, download lagu kualitas - DownloadMp3LaguTerbaru.Info Download lagu Mp3 Njaluk Tombo baru terbaik- Mp3 Download - di DownloadMp3LaguTerbaru.Info, Dengarkan MP3 Njaluk Tombo terima kasih telah mengunjungi websiteDownloadMp3LaguTerbaru.Info Download musik Njaluk Tombo Mp3 - Download Musik - Gudang musik Indonesia 2018 Mp3 baru terbaik - DownloadMp3LaguTerbaru.Info