Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Til Kontal Kantil
Til Kontal Kantil Lagu gratis
Til Kontal Kantil Koes Plus Download mp3 Til Kontal Kantil music Terbaru - DownloadMp3LaguTerbaru.Info
0:00
/
0:00

Til Kontal Kantil

- Koes Plus

Lirik lagu Til Kontal Kantil terbaru

Til Kontal Kantil (koes plus)
>>>
>>
>
Pak geman klambi abang,
Nek disuduk manthuk manthuk,
Sing jujur lan temenan,
Mung lestari kang kepethuk..
Pak joko dodol soto,
Nek gak payu gela gelo,
Sing elek lan sing bodo,
Kabeh podho duwe jodo..
Kebo ijo.., singosari..
Jo maido.., nggegirisi..
Pak bejo menek klopo,
Nek tibo dadi janoko,
Sing awas lan waspodho,
Ojo nganti dho sembrono..
Pak kerto numpak kreto,
Lewat treteg kertosono,
Kabeh saeko proyo,
Podho tentrem lan raharjo..
Kebo ijo.., singosari..
Jo maido.., nggegirisi..
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantal kantol gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantal kantal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantul kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,

Lihat Lebih

Download Video Lagu Til Kontal Kantil Mp4 Terbaru Gratis

Mp3 Download Til Kontal Kantil Gratis di Gudang Lagu Mp3 DownloadMp3LaguTerbaru.Info
Mendengarkan musik MP3 Til Kontal Kantil gratis dengan kecepatan tinggi - Download Lagu - di DownloadMp3LaguTerbaru.Info, Download gratis musik Til Kontal Kantil terbaik Download MP3 Til Kontal Kantil lagu terbaik - Free Download Mp3 - Website DownloadMp3LaguTerbaru.Info, Download lagu mp3 gratis terbaru