Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Wolak Walik Jaman
Download mp3 lagu Wolak Walik Jaman gratis
Wolak Walik Jaman Eddy Silitonga Wolak Walik Jaman Music Terbaru
0:00
/
0:00

Wolak Walik Jaman

- Eddy Silitonga

Lirik lagu Wolak Walik Jaman terbaru

Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase
Sing duwur biso anjlok mudhun,
Sing ngisor biso misuwur
Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo pasrah ning nasibe
Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo mandheg usahane
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Tansah nyenyuwun, nang sing kuoso
Mugo do kaleksanono
reff:
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase
Ora langgeng selawase,
Ora langgeng selawase,

Lihat Lebih

Download Video Lagu Wolak Walik Jaman Mp4 Terbaru Gratis

Download lagu Wolak Walik Jaman Mp3 gratis - Lagu Terbaru - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaru - DownloadMp3LaguTerbaru.Info
Download lagu tercepat Wolak Walik Jaman - Download Lagu Mp3 - di DownloadMp3LaguTerbaru.Info, Dengarkan mp3 Wolak Walik Jaman Indonexia atau dan tercepat Mendengarkan musik gratis Wolak Walik Jaman - Mp3 Download - Website DownloadMp3LaguTerbaru.Info, Download Lagu Wolak Walik Jaman kecepatan tinggi